At drikke vand om morgenen har mange fordele

Vand er vejen frem mod et sundere indre.

Hvis du drikker et stort glas vand om morgenen, kan det være medvirkende til, at du får en pænere hud eller at din fordøjelse bliver bedre.

Vi har her skrevet 7 fantastiske grunde til at du skal starte din dag, med at drikke et glas vand.

 1. Skyl kroppen igennem for affaldsstoffer

  I løbet af natten arbejder kroppen på at udskille en masse giftstoffer/affaldsstoffer, drik et glas stort vand og mange af de affaldsstoffer vil hurtigt blive skyllet med ud.

 1. Få en endnu bedre fordøjelse

  Det at drikke et glas vand om morgenen kan hjælpe med at sætte fordøjelsen i gang. Fibrene i tarmen behøver væske for at kunne fungere og passere i tarmen.

 1. Få en pænere hud

  Drik et stort glas vand og vær sikker på din væskebalance fra morgenstunden er stabil. Det giver rynker og dybe porer hvis du er dehydreret.

 1. Opnå et sundt vægttab

  Det at drikke et stort glas vand om morgenen, kan være med til at regulere din appetit så du ikke spiser så meget. Dette er faktisk et godt trick at benytte sig af til alle måltider 😉

 1. Undgå efterårets forkølelse

  Drik masser af vand så slimhinderne i mund, hals og næse ikke udtørre. Der er større risiko for infektioner ved udtørring.

 1. Undgå hovedpine

  Start dagen med et indtag af æske og forebyg hovedpine.

 1. Giv hjernen et boost af energi

  Start dagen med at give hjernen væske, så du er frisk og klar til dagens udfordringer. Ved væskemangel bliver hjernen både sløvende og får svært ved at bevare koncentrationen.

Vi anbefaler selvfølgelig også at der drikkes masser af vand i løbet af dagen helt efter sundhedsstyrelsen anbefalinger.

drikvand2

Om Rikke Cramer

Rikke er uddannet kostvejleder og slanketerapeut med speciale i vægttab, aktiv ernæring og børn og overvægt. Rikke har haft flere end 300 mennesker igennem slanke og kostomlægnings forløb.  Dette har både været i form af online forløb, hold og individuelle forløb med kost og træning. Rikke er også uddannet fitnessinstruktør og personlig træner og er selv en træningstosse der tilbringer mange vågne timer i fitnesscentret hver uge.

Rikke er produktansvarlig for kategorierne Mad & Drikke samt Slank & Fitness hos os på www.med24.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *